Useful or not, from you.
tensorflow ModuleNotFoundError: No module named 'tensorflow.contrib'

import tflearn from tflearn.layers.conv import conv_2d, max_pool_2d from tflearn.layers.core import input_data, dropout, fully_connected from tflearn.layers.estimator import regression

convnet = input_data(shape=[None, IMG_SIZE, IMG_SIZE, 1], name='input')

convnet = conv_2d(convnet, 32, 2, activation='relu') convnet = max_pool_2d(convnet, 2)

convnet = conv_2d(convnet, 64, 2, activation='relu') convnet = max_pool_2d(convnet, 2)

convnet = fully_connected(convnet, 1024, activation='relu') convnet = dropout(convnet, 0.8)

convnet = fully_connected(convnet, 2, activation='softmax') convnet = regression(convnet, optimizer='adam', learning_rate=LR, loss='categorical_crossentropy', name='targets')

model = tflearn.DNN(convnet, tensorboard_dir='log')

I am facing below issue

ModuleNotFoundError Traceback (most recent call last) <ipython-input-6-8507f364adee> in <module> ----> 1 import tflearn 2 from tflearn.layers.conv import conv_2d, max_pool_2d 3 from tflearn.layers.core import input_data, dropout, fully_connected 4 from tflearn.layers.estimator import regression 5

~\Anaconda3\Lib\site-packages\tflearn_init_.py in <module> 2 3 # Config ----> 4 from . import config 5 from .config import is_training, get_training_mode, init_graph 6

~\Anaconda3\Lib\site-packages\tflearn\config.py in <module> 3 import tensorflow as tf 4 ----> 5 from .variables import variable 6 7 # -------------------

~\Anaconda3\Lib\site-packages\tflearn\variables.py in <module> 5 import tflearn 6 ----> 7 from tensorflow.contrib.framework.python.ops import add_arg_scope as contrib_add_arg_scope 8 from tensorflow.python.framework import ops 9 from tensorflow.python.ops import variable_scope

ModuleNotFoundError: No module named 'tensorflow.contrib'

That's a useful answer
Without any help

You are welcome! Don't forget to close the issue :)